Два дни преди началото на Евровизия 2021, след като изпуснаха цяла година, феновете на

...
Два дни преди началото на Евровизия 2021, след като изпуснаха цяла година, феновете на
Коментари Харесай

На Евровизия България е в Топ 6, смятат букмейкърите

Два дни преди началото на Евровизия 2021, след като изпуснаха цяла година, почитателите на този музикално-гео-политически конкурс вече тръпнат от неспокойствие и нямат самообладание да се насладят на ексцентрични костюми, истински прически и невиждани резултати, а може би и да чуят някоя приятна ария. 

Но несъмнено, огромният въпрос е кой от всичките 39 представители на Европейски и неевропейски стране ще триумфира в нощта на финала. Очевидно няма да е Беларус (защото няма да участва), нито пък Армения (която се оказа от участие). Но няма да е и Великобритания - защото букмейкърите са я поставили на 24 място с шанс 1:100 — а това е доста дребен късмет даже на Евровизия, където по принцип всичко е допустимо, както знае всеки, който и е гледал комедията „ Евровизия “ с Уил Ферел и Рейчъл Макадамс (или самата Евровизия). Песента от филма получи номинация за „ Оскар “, само че това беше Исландия, която сега букмейкърите са поставили на четвърто, а не на двадесет и четвърто място.

Но победител би могла да е и нашата представителка Виктория. През седмицата тя към този момент получи отлични мнения от всички медии, участвали на подготовките. Впрочем ето и първите 10, подредени съгласно възможностите, които им дават
букмейкърите, по данни, предоставени от сайта Eurovisionworld:

1. Франция
 2. Италия
 3. Малта
 4. Исландия
 5. Швейцария
 6. България
 7. Кипър
 8. Литва
 9. Украйна
 10. Финландия / Гърция / Швеция

Предлагаме ви не формалния видеоклип на Voila!, а осъществяване онлайн, както ще е в Ротердам на 22 май.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР